Over WolletjeBol

Het begon in 2010, met een eindeloze behoefte om te haken. Kussens, dekens, laptop covers, nog meer kussens… familie en vrienden hebben heel wat geslaagde en minder geslaagde projecten voorbij zien komen! Alles had een label, de naam ‘WolletjeBol’ bestaat dan ook al zeker een jaar of 10. Met altijd in mijn achterhoofd een sluimerende droom.. Zou het ooit lukken om daar fulltime mijn tijd aan te kunnen besteden?

Eind 2016 kwam ik in aanraking met de prachtige grof gebreide dekens. Al het enthousiasme over het haken verschoof naar breien! Maar dan niet met breistokken op de bank, maar met de hand in een fijne werkstudio. Op grote werktafels en met stellingkasten vol materiaal. Op dat moment ben ik er dan ook fulltime in gesprongen, en sinds die tijd bestaat WolletjeBol ‘echt’. Van een voorzichtig begin met een webshop, naar een groeiend bedrijf met internationale klanten en leveranciers. En stukje bij beetje komen er steeds meer mooie producten en patronen bij… waardoor elke dag een feestje blijft. Nou vooruit, bíjna elke dag 😉 Ondertussen is er sprake van uitbreiding, zowel qua medewerkers als qua materialen.. dus wie weet waar de droom eindigt!

Als je in keuzes qua maat of kleur niet vindt wat je zoekt, stuur dan gerust een berichtje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Liefs vanuit Twello,

Trijntje

Scroll to top
X